cselgáncs

2021.09.09. 14:43

Major Ádám cseh versenyre utazhat

A Győrben megrendezett Hungarian Masters Openen remekeltek a kecskeméti judosok, Major Ádám pedig nemzetközi versenyre készülhet.

Nyitray András

Kifejezetten sikeres napokat élnek a Kecskeméti Judo Club versenyzői, hiszen hétvégén a Győrben megrendezett Hungarian Masters Openen remekeltek, míg Major Ádám nemzetközi versenyre készülhet.

Szombaton rendezték meg a Hungarian Masters Opent, melyen Csillag István, Orosz Sándor és Sárkány László is tatamira állt. Az idei versenyre tíz országból 144 versenyző érkezett, ez a létszám a még mindig jelenlévő járványhelyzet miatt kifejezetten jónak mondható.

A kitűnő színvonalú versenyen Csillag István az M2 73 kilogrammos, míg Orosz Sándor az M5 81 kilogrammos kategóriájú súlycsoportban állhatott a dobogó legtetejére szenzációs teljesítménnyel. Sárkány László az M5 73 kilogrammos mezőnyben szintén a döntőig jutott, de ott sérülés miatt fel kellett adnia a versenyt, így ezüstéremmel zárt.

A fiatalok közül Major Ádámra vár nemzetközi erőpróba, akit beválogattak a brnói nemzetközi ifjúsági verseny és az azt követő edzőtábor résztvevői közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában