futsal

2021.09.18. 07:00

Ezúttal itthon vív rangadót a kecskeméti ScoreGoal

A múlt heti, fontos és bravúros berettyóújfalui győzelem után újabb kemény erőfelmérő előtt áll a ScoreGoal Kecskemét Futsal az első osztályú bajnokság 4. fordulójában. Koós Károly tanítványai ugyanis a tavalyi bajnokot, a Haladást az idén már legyőző Balaton Bútor FC Veszprém csapatát fogadják a Messzi István sportcsarnokban.

Vincze Miklós

A két együttes három kör után azonos mérleggel áll a tabella élmezőnyében, két győzelemmel és egy vereséggel. Az előző fordulóban a hírös városiak bravúros, 21 arányú győzelmet értet értek el idegenben az MVFC Berettyóújfalu ellen, míg a veszprémiek 7–0 arányban kiütötték az Újpestet.

Igazán közönségszórakoztató, kiélezett meccsre van tehát kilátás hétfőn este, 19 órától.

Koós Károly vezetőedző bizakodva várja a hétfői összecsapást: – Ismerjük a Veszprémet, kiváló játékerőt képviselnek, ezért a maximumot kell beletennünk ebbe a mérkőzésbe is. A múlt héten aratott történelmi siker után kiváló a hangulat, ám mindenki nagyon jól tudja, hogy iszonyatosan nehéz mérkőzések előtt állunk, így nem lankadhat a figyelmünk. Ez is egy háromesélyes összecsapás lesz, mindkét gárda jó formában van. Ellenfelünk sok gólt szerzett eddig, de a kapott találatok száma sem csekély, így úgy lehetünk mi a nevető fél a végén, ha hatékonyan tudjuk értékesíteni a helyzeteinket. Sallai Bence játéka egyelőre kérdéses, Ninoslav Aleksic pedig továbbra is a világbajnokságon van a szerb válogatottal, így rá biztosan nem számolhatunk. Szurkolóink nagy löketet adhatnak nekünk, így most igazán fontos lesz, hogy ott legyenek mellettünk hétfőn a Messziben.

A klub közleménye szerint a jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik