Futsal

2021.09.10. 11:07

Berettyóújfaluba utazik a ScoreGoal Kecskemét

Hétfőn a harmadik fordulóval, Berettyóújfaluban folytatódik az NB I.-es pontvadászat a ScoreGoal Kecskemét Futsal számára.

Vincze Miklós

Több hét telt el tétmérkőzés nélkül a futsal első osztályban a válogatott edzőtáborok és a hamarosan kezdődő litvániai világbajnokság miatt. A kecskemétiek keretéből Ninoslav Aleksic ott lesz a világtornán a szerb válogatott tagjaként. Az elmúlt hetekben ezzel együtt gőzerővel folytatódott a munka a hírös városi kék oroszlánoknál: rengeteg edzés, csapatépítő program és egy gólokban gazdag Szigetszentmiklós elleni felkészülési meccs szerepelt a programban.

Koós Károly vezetőedző úgy véli, hogy sikerre éhesen várják a hétfőt tanítványai: – Ahogyan az várható volt már a bajnokság megkezdése előtt, egy nagyon kiélezett pontvadászat lesz ez az idei, ezt jól tükrözik az eddigi eredmények – hívta fel a figyelmet a tendenciákra a mester.

– Nagy érvágás számunkra, hogy Aleksic nem lesz bevethető, de egyben büszkeség is a klub számára, hogy játékosunk a világ legjobbjai ellen léphet pályára.

A Berettyónál is lesznek hiányzók, ám ettől függetlenül kiélezett csata vár ránk hétfőn. Úgy gondolom, hogy háromesélyes a mérkőzés. A csapatunk éhes a sikerre, mindent megteszünk majd, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk, ezzel lépést téve céljaink felé, hogy odaérjünk a felsőházra az alapszakasz végén – nyilatkozta a kecskemétiek trénere.

A mérkőzés hétfőn este 18 óra 30 perckor kezdődik.

Borítóképünk archív felvétel.

Ezek is érdekelhetik