labdarúgás

2021.08.20. 16:43

Megfogyatkozik a megye egy mezőnye, visszalép a Szabadszállás

Hivatalosan ugyan még nem lépett vissza a Szabadszállási SE a 2021/22-es megyei labdarúgó bajnokság első osztályú küzdelmeitől, de ez minden bizonnyal csak azért nem történt meg, mert az ünnepek alatt dőlt el, hogy a fő támogató távozása miatt nem marad együtt a bajnokság előtt a dobogót megcélzó és a Magyar Kupában is még versenyben lévő megyei első osztályú keret.

Vincze Miklós

Fotó: Vincze Miklós

Mendemondák, hogy valami nincs rendben Szabadszálláson, már jóval a bajnokság előtt elkezdtek terjedni, csütörtök este pedig szaporodtak az arra utaló jelek, hogy a szakmai igazgató szélnek ereszti a megye egyes csapat játékosait. Hogy a hírek igazak, arról pénteken délután győződhetett meg a közvélemény, amikor Huszár István, a szabadszállási egyesület elnöke a nyilatkozatot tett közzé a csapatukért aggódó szabadszállásiak számára, amelyből az derül ki, hogy az egyesület a megyei első osztályú bajnokságtól az első adandó alkalommal, amikor hivatalosan megteheti, azaz már hétfőn visszalép, a megye hármas csapat ugyanakkor a szándékaik szerint elindul a maga bajnokságában.

„Tisztelt Szabadszállásiak!

A Szabadszállási Sport Egyesület vezetősége 2021. augusztus 19. napján értesült róla, hogy a Szabadszállási SE Megyei I.-es csapata a 2021/2022-es idényben a Megye I.-es csapat támogatójának, Pandúr Lászlónak a visszalépése miatt nem tud elindulni a bajnokságban.

Sajnálattal vettük a hírt, mivel az Egyesület vezetősége 2021. augusztus 16. napján megállapodott Pandúr Lászlóval a 2021/2022-es tervekről és elképzelésekről, és abban a tudatba váltunk el tőle, hogy az idényben új alapokra helyezve az együttműködést a bajnoki dobogó elérése lesz a közös célunk.

Ezúton is köszönjük Pandúr László eddigi önzetlen támogatását, amely nagyon sikeres korszakot fémjelez a Szabadszállási SE történetében, amelyért mindannyian köszönettel tartozunk neki.

A Megye I.-es csapat bajnokságból való visszalépéséről a 2021. augusztus 21. napjával intézkedik az elnökség, mivel a jelenlegi helyzetben a csapat finanszírozása nem megoldott, és így csak a visszalépésért kell majd az egyesületnek büntetést fizetni.

A Megye III.-as csapattal kapcsolatban a mai napon sikerült megegyezni a jelenleg az Egyesületnél focizó 19 játékossal, hogy a jelenleg biztosított feltételekkel vállalják az indulást a bajnokságban, amit ezúton is köszönünk nekik, az Egyesület vezetősége és tagsága nevében is” – áll Huszár Istvánnak, a Szabadszállási SE elnökének a közleményében.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában