labdarúgás

2021.07.20. 19:47

Kedvező jegy- és bérletárakkal várja szurkolóit a KTE HUFBAU

Bejelentette jegy- és bérletárait az NB II.-re készülő KTE HUFBAU. A kecskemétiek kibővítették a kedvezményezettek körét, és a hűséges drukkerekre is gondoltak.

Nyitray András

Hamarosan újra bajnokit láthatnak a KTE drukkerek

Fotó: Nyitray András

A Merkantil Bank Ligában három jegykategóriát fognak megkülönböztetni: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg az érvényes diákigazolvány, illetve a nyugdíjas igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban. A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása.

Idén is lehet szezonbérletet vásárolni, mely 14 ezer forintba fog kerülni, ami minimum öt mérkőzés árát spórolja meg, illetve magába foglalja az esetleges hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseket is. Akik már a tavalyi idényre is váltottak bérletet, 10 ezer forintért vásárolhatnak újat a másodosztályra, ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy leadják ezzel párhuzamosan a régit.

Fontos információ, hogy a sporteseményeket jelen szabályozás szerint csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni. A KTE HUFBAU augusztus 1-én (vasárnap) 19 órakor a Budaörsöt fogadja az első fordulóban.

Hamarosan újra bajnokit láthatnak a KTE drukkerek
Fotó: Nyitray András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában