kézilabda

2021.07.13. 14:56

Hanusz Boglárka visszatért Kecskemétre

Újabb igazolást jelentett be a tavaszi idényben a női kézilabda NB I/B-ből búcsúzó, a másodosztályba mielőbb visszajutni óhajtó Kecskeméti NKSE vezetői: Hanusz Boglárka a hírös városban folytatja pályafutását.

Vincze Miklós

Hanusz Boglárka öt gólt szerzett

Fotó: Bús Csaba

Kaiser Melitta visszaérkezését néhány héttel ezelőtt jelentette be a kecskeméti klub, most pedig egy átlövő, Hanusz Boglárka igazolt vissza Kecskemétre. Akárcsak Kaiser Melitta, Hanusz Boglárka sem ismeretlen a szurkolók számára, hiszen a 2019-2020-as idényben már erősítette a Kecskeméti NKSE csapatát. Ősztől újra a hírös városban küzd azért, hogy a csapat visszajusson a második ligába.

A kecskeméti időszak után a Hatvan NB II.-es csapatában szerepelt, de elmondása szerint onnan is folyamatosan figyelte a kecskeméti hölgyek teljesítményét, sőt, a kapcsolatot is folyamatosan tartotta a klubbal. Annak idején a leendő férje kedvéért költözött el a hírös városból, most pedig már újdonsült férjével tér vissza oda. És a csapathoz is, nem utolsósorban azért, mert a célt, az NB I/B-be való mielőbbi visszajutást teljesen reálisnak érzi.

– Végig nyomon követtem a csapat életét, így a tavalyi év során már számoltam azzal az eshetőséggel, hogy kieshet a gárda – nyilatkozta a klub honlapjának.

– Az előttünk álló időszakról és a célokról az a véleményem, hogy a feljutás az átalakított másodosztályú bajnokságnak köszönhetően talán egyszerűbb feladat, mint lett volna tavasszal a bent maradás kiharcolása az NB I/B-ben.

Abszolúte reális elvárásnak tartom a harmadosztályú bajnokság megnyerését, és én személy szerint is mindent el fogok követni annak érdekében, hogy sikerüljön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában