labdarúgás

2021.07.19. 11:39

Dabason szerepelt az alakuló Szállás

Dabason lépett pályára szombaton előkészületi mérkőzésen a Szabadszállási SE alakulóban lévő megyei első osztályú csapata.

Vincze Miklós

Érdekesség, hogy a felkészülést a szállásiak még el sem kezdték, ám mivel jó viszonyt ápolnak a dabasiakkal, nem akarták lemondani a meghívást, így összeszedték azokat a játékosokat, akik az őszre tervezett megyei első osztályú keretből rendelkezésre álltak. A pihenésből, nyaralásból, munkából vagy focitornákról összekapott keret meglepően jó eredményt ért el az NB III.-as ellenfele otthonában, ugyanis 3–1-es hazai vezetés után 4–4-es döntetlent ért el. A Dabas az első félidőben a kevesebb játéklehetőséget kapott játékosait vonultatta fel, a másodikban viszont a harmadosztályú kezdőt. Utóbbiak ellen sikerült a Szabadszállásnak 4–1-es állás után döntetlenre hoznia a mérkőzést.

FC Dabas–Szabadszállási SE 4–4 (3–1)

A Szabadszállás összeállítása: Ámann (Nagy R. 57.) – Grecu, Nasz B., Gáspár T., Vincze S. (Horváth R. 70.), Kiss Sz., Pintyi, Varga M., Follárdt, Gavula L., Boldizsár.

Gólszerzők: Gavula 2, Gáspár T., Boldizsár.

A Szabadszállásnál természetesen lesznek távozók és vannak érkezők is, a dabasi találkozón hét olyan játékos is pályára lépett, aki az őszt már minden bizonnyal Szabadszálláson kezdi. Ámann Márk és Pintyi Roland a Kiskőröstől érkezett, Nasz Balázs és Follárdt Zoltán Kalocsáról. Bemutatkozott a Hartáról leigazolt Grecu Sebastián, az exakasztói Vincze Sándor és a visszatérő Boldizsár Csaba is. Kerekegyházáról teszi át a székhelyét Szabadszállásra a kapus Piránszki István és Gáspár Ernő, ők a hétvégén még nem értek rá. A következő felkészülési mérkőzést a megyei első osztályú Tiszakécske vendégeként játsszák szombaton, a továbbiakban találkozni fognak még a Paks II., az Algyő, és a Dunapataj csapatával is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában