kézilabda / galériával

2021.05.22. 17:54

Nem bírt a fővárosiakkal a Kecskemét

Szombaton játszotta utolsó előtti mérkőzését a Global Big Building Zrt. KNKSE. A női kézilabda NB I./B Keleti csoport 22. fordulójában a Ferencvárosi TC U20-as csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban.

Kovács Nóra

Fotó: BUS CSABA

– Lehetett látni a találkozón, hogy mind a két csapat számára tét nélküli volt ez a mérkőzés, hiszen eldőlt a helyezés mindkettőnk számára – nyilatkozta Simics Judit, a Ferencvárosi TC U20-as csapatának vezetőedzője. – Azt kértem a lányaimtól, hogy élvezzék a mai, utolsó mérkőzésünket. Elég sok játékos van, aki máshol folytatja a következő szezont, úgyhogy ez a mai nap érzelmekkel teli volt számunkra. Nagyon örülök annak, hogy ilyen nagy arányban tudtunk nyerni ezen a mérkőzésen is. Látszik a fiatalokon, hogy mindig nyerni akarnak és mindent komolyan vesznek. Büszke vagyok a csapatomra.

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, úgy indítottuk, ahogyan az elterveztük. Védekezésbe is odatereltük az ellenfelet, ahova szerettük volna, meg is volt az ellenfélnek a hibáik –

mondta Mátrai Péter, a Global Big Building ZRT Kecskeméti NKSE vezetőedzője. – Sajnos nagyon sok ziccert és helyzetet hagytunk ki, kapufák, fölé, mellé, nagyon sok hibával játszottunk. Ez meg is bosszulta magát, látszik, hogy azért a Fradi egy az egyben megbosszulja a hibákat. Sajnálom, hogy így történt, mert a két csapat között nincs ekkora különbség és ha az elején el tudunk menni pár góllal, akkor teljesen más mérkőzés alakulhatott volna ki, sokkal szorosabb, de sajnos így alakult, megyünk tovább, van még egy mérkőzés, ott pedig nyerni szeretnénk.

GBB ZRT Kecskeméti NKSE–Ferencvárosi TC U20 19–32 (9–17)

Kecskemét, női NB I./B Keleti csoport, 40 néző. Játékvezetők: Kovács Kamilla, Tóth Johanna.

KNKSE: Nagy É. – Bab 2, Jámbor-Herceg 6, Borbély 3, Megyesi 2, Nyakó 1, Pécsi 2. Csere: Pálinkás (k) – Kisjuhász, Radva 1, Bálint 1, Lóczi Nagy E. 1. Vezetőedző: Mátrai Péter György.

FTC: Hadfi – Ballai A. 1, Ballai B. 5, Győrfi 3, Majoros, Bánfai 2, Gém 1. Csere: Zsigmond (k) – Simon 2, Kovalcsik 5, Baróti 2, Tóth 1, Marik 3, Ludvig 4, Ferenczy, Zentai 3. Vezetőedző: Simics Judit.

Kiállítások: 10 perc, illetve 4 perc.

Hétméteresek: 1/1, illetve 3/5.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában