kézilabda / galériával

2021.03.20. 07:43

Itthon is hat góllal győzött a Kecskemét

Péntek este a férfi kézilabda NB I./B Keleti csoport 16. fordulójában a KTE-Piroska Szörp a DEAC NK Kft.-t fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. A hazaiak 25–19-re győztek.

Kovács Nóra

Fotó: BUS CSABA

– Nem volt egy sima mérkőzés – nyilatkozta Bencze József, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője. – Régen tudtunk olyan előnybe kerülni, ami a mérkőzés végkimenetelét meghatározta. Nagyon kemény mérkőzés volt. Nem volt nagy tempó, de fizikálisan nagy küzdelem folyt a pályán. Amikor meg tudunk volna lépni hat-hét góllal is, akkor fegyelmezetlenek voltunk.

– Ez a meccs szorosabb volt, mint a debreceni – mondta Bíró Imre, a DEAC vezetőedzője. – Az erőfeszítések közepette felőrlődtünk, a mérkőzés végére lett a legnagyobb a különbség, de ennyi van is a két csapat között, a jelenlegi összeállításunkban különösen, úgyhogy nem tartom túlzottnak a különbséget, de természetesen mindenki szeretne minél kisebb arányú vereséget szenvedni, vagy pontot szerezni.

KTE-Piroska Szörp–DEAC NK Kft. 25–19 (13–10)

Kecskemét, Férfi NB I./B Keleti csoport, zárt kapus mérkőzés. Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián, Wenzel Tamás

KTE: Szél –Simon 1, Sipeki 4, Tóth, Szrnka 3, Országh 2, Csordás 1. Csere: Kiss, Zaklajda, – Horváth 5, Berkes 8, Valaczkai, Füstös, Kátai, Mazák. Vezetőedző: Bencze József.

Debrecen: Kőrizs – Gidai, Pál 2, Hornyák B., Hornyák Z., Pethő 6, Illés 6. Csere: Mándi, Maródi – Zalai 2, Mórucz 2, Kathi, Péter, Leiter 1, Füzesi, Szolnoki. Vezetőedző: Bíró Imre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában