labdarúgás / GALÉRIÁVAL

2021.02.20. 22:06

Döntetlen lett a mizsei szomszédvári derbi

Igazi szomszédvári derbit vívtak a megyei első osztályban a hétvégén Lajosmizsén, Árva Zsolt csapata ugyanis a Kerekegyházát látta vendégül. A küzdelmes mérkőzésen a csapatok megosztoztak a pontokon.

Vincze Miklós

Fotó: Bujdosó Gréta

Lajosmizse, vezette Béleczki László (Molnár, Nagy)

Lajosmizsei VLC: Házi – Orlov, Palotai, Borsos, Halasi, Árva, Rigó, Lovászi (Cserni 73.), Malik (Sipos 90.), Bán, Dóka Z. (Dóka D.). Játékos-edző: Árva Zsolt.

Kerekegyházi SE: Piránszki -Szakál, Farkas, Malecz, Treiber, Cseh (Kogvig 71.), Bashiri, Supka, Csertek (Szőke 44.), Nagy, Szász. Játékos-edző: Kovrig Ákos.

Gól: Halasi a 47., illetve Nagy a 61. percben

Sárga lap: Palotai a 76., Borsos a 84., Árva a 70., illetve Farkas az 55., Nagy a 32. percben

Árva Zsolt: – Az éjszaki eső miatt nehézzé vált a pálya talaja. A viszonyokhoz mindkét csapat jól alkalmazkodott, így küzdelmes meccset játszottunk a Kerekegyházával. Szerettük volna begyűjteni a három pontot hazai pályán, melyhez a végén meg is voltak a lehetőségeink, a focit azonban gólra játsszák. Sérülések és betegségek miatt ezer sebből véreztünk, de helyt állunk. Ennek tükrében elégedett vagyok az eredménnyel.

Kovrig Ákos: – A mérkőzést férfias küzdelem jellemezte, korrekt, kulturált játékvezetés mellett. Igazságosnak vélem a pont osztozkodást, bár a második félidő derekáig mi voltunk a esélyesebbek. Sok sikert kívánok a Lajosmizsének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában