labdarúgás

2020.08.23. 10:51

Örökrangadón fogadja a Hajóst a Dusnok

Az idén őszre csökkent a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjának a létszáma, a Hercegszántó és a Géderlak egy osztállyal lejjebb nevezett, a tavaly az élen végzett Bajai SK helyett pedig új együttes alakult, amely a harmadik vonalból igyekszik minél előbb visszajutni. Erős, elit társaságba került az egyetlen újonc, a kalocsai Méhecskék, amely alighanem örül annak, hogy hazai pályán kezdhet. Ebben a csoportban lassan minden mérkőzés rangadó, ebből a fordulóból mégis kiemelkedik egy igazi klasszikus, mégpedig a Hajós dusnoki vendégszereplése.

Vincze Miklós

A majsai Csikós Tamás

Forrás: Pozsgai Ákos

Fotó:

Két újonc mutatkozik be az Északi csoportban, a Solt és a Csólyospálos. A két klub tavalyi eredményeit és az egyesületeknél a minőségi foci érdekében tett erőfeszítéseket tekintve borítékolható, hogy nem pofozógépnek érkeztek. A Solt hazai pályán debütál az Izsák vendéglátójaként, a Csólyospálos pedig Lakiteleken kezdi meg a megye kettes szereplését. Parázs helyi derbinek ígérkezik a Vasutas és a KHTK II. meccse, szomszédvári derbit vív a Tiszaalpár és a Nyárlőrinc.

A majsai Csikós Tamás
Fotó: Pozsgai Ákos
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában