futsal

2020.05.26. 08:29

Koós Károly újabb két évre aláírt

Újabb két évre kötelezte el magát az SG Kecskemét Futsal kötelékébe Koós Károly. A klub vezetősége elsőként a vezetőedzővel állapodott meg, így ő az első biztos pont a csapat összetételét illetően – számolt be hétfőn a hírről a klub hivatalos honlapja.

Borbély Károly

– Egy csonka szezont követően nehéz értékelni, de az egészen biztosan elmondható, hogy nagy megtiszteltetés volt az NB I.-ben irányítani a csapatot – mondta Koós Károly.

– A klubvezetés továbbra is bízik bennem, és ez szintén felemelő érzés számomra. Az építkezés folyamatos: öt év alatt sikerült létrehoznunk közösen egy olyan egyesületet, amelynek NB I.-es felnőtt- és utánpótláscsapatai vannak. Ez nem kis teljesítmény, ám egyben nagy felelősség és kihívás is mindannyiunk számára. Az utóbbi évek legerősebb bajnokságába csöppentünk bele, és úgy gondolom, hogy a helyezésünktől függetlenül letettük a névjegyünket, és a jövőben is helye van Kecskemétnek az élvonalban. Az előttünk álló évadban mindenképp előrébb szeretnénk lépni, de ehhez nagyon sok munka és kitartás kell majd mindenki részéről. Azon dolgozunk most folyamatosan, hogy ehhez megteremtsük az anyagi és személyi feltételeket. Örülök, hogy Kecskeméten folytathatom, és tovább tudjuk építeni, amit elkezdtünk. Motiváltan várom, hogy belevethessük magunkat a munkába a fiúkkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában