asztalitenisz

2020.02.03. 18:10

Hátrányból győzött a Spari együttese

Az NB II.-es bajnokság Délkeleti csoportjának 12. fordulójában Debrecenben vendégeskedett a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér.

Borbély Károly

DABE I.–Kecskeméti Spartacus 8:10

A kecskeméti győztesek: Tóth Kata 3, Mezei Levente 3, Jádi Dominik 2, Miskolci Kristóf 2.

A vasárnapi korai indulás és a hosszú út a mérkőzés elején meglátszódott a kecskemétiek teljesítményén, mindkét páros meccs a hazaiak sima sikerét hozta. Az egyéni mérkőzéseken már kezdtek lendületbe jönni a hírös városiak, de a debreceni csapat 4:2-re még vezetett az első kör után, innentől azonban a remekül koncentráló és nagy akarattal küzdő Spari felzárkózott, majd a győzelmet is kicsikarta.

– Egy igazán izgalmas és kiszámíthatatlan mérkőzésen vagyunk túl, ahol voltak váratlan vereségek, de meglepő győzelmek is. Együttesünk a fontos pillanatokban mindig felülmúlta az ellenfelet és ismét bizonyítottuk, hogy csapatunk egysége áthidalja a nehézségeket. Továbbra is az élen állunk a bajnokságban – mondta Szabó Krisztián, a Spari edzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában