február 1.

2020.01.08. 13:17

Újra sportnap lesz Kecskeméten

Február elsején rendezik meg a Kecskeméti Sportnapot, amely a szokásoknak megfelelően az idei esztendőben is gazdag programot foglal magába.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Illusztráció

A hagyományos Képviselők–Újságírók–Sportvezetők–Színészek labdarúgókupa 10 órakor a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola csarnokában kerül megrendezésre. A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a Hírös Agóra színháztermében, amelyre mintegy száznegyven fővel azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2019-ben munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét hírnevét.

A nap ezúttal is, immáron huszonnegyedik alkalommal a sportbállal zárul, amelynek a színhelye szintén a Hírös Agórában. A 19 órakor kezdődő eseményen nem csak a régi sportbálak magas színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni, hanem akkor kerülnek kiosztásra tizenhat kategóriában a megyei szakszövetségek által megítélt Év Sportolója díjak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában