kosárlabda

2020.01.10. 13:32

Pécsre utaznak a kecskeméti kosarasok

A Magyar Kosárlabda Szövetség ezen a héten sorsolta ki a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjének párosítását.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

A debreceni nyolcasdöntőben a KTE-Duna Aszfalt is érdekelt, a KTE ellenfele az elődöntőbe jutásért az Egis Körmend csapata lesz. A mérkőzést a televízió is egyenes adásban közvetíti majd április 2-án 20:30-kor.

A sorsolás eredményéről így vélekedett Forray Gábor , a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: – Izgatottan vártuk a keddi napot, és természetesen tudtuk, hogy itt már nincs könnyű ellenfél. Büszke vagyok a csapatomra, hogy kiharcoltuk a kupában való részvételt, hiszen a honi kosárlabda legjobb nyolc együttese lesz ott Debrecenben április elején. Annak nagyon örülök, hogy sikerült elkerülnünk a Falcót, de a Körmend is egy nagyon erős ellenfél lesz. Ráadásul igazi kupaspecialisták, hétszer hódították már el a serleget. Idén már tudtunk ellenük győzni, ez lesz a célunk majd a kupában is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbjussunk – elemezte a sorsolást a tréner, akinek a csapata bajnoki mérkőzésen ezen a héten szombaton lép pályára, este 18 órakor, a PVSK-Veiola vendégeként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában