kézilabda

2020.01.24. 15:08

Ma újra összecsap a KTE és a Mizse

A Kecskeméti TE-Piroska Szörp és a Mizse KC nemcsak a bajnokságban találkozik kétszer egymással, hanem a Liga Kupában is.

Vincze Miklós

A 2019/20-as bajnoki idényben a Bács-Kiskun megyei kézilabda-szurkolók el lettek kényeztetve NB I./B-s rangadókkal, miután a Kecskeméti TE-Piroska Szörp és a Mizse KC nemcsak a bajnokságban találkozik kétszer egymással, hanem a Liga Kupában is egy csoportba kerültek, és ott is összecsapnak kétszer. A két őszi el clásico mindkét alkalommal kecskeméti győzelemmel ért véget.

A Liga Kupában december 12-én csapott össze a két együttes Lajosmizsén, szoros mérkőzésen 28–27-re a KTE nyert, bajnokin pedig három héttel korábban találkozott a két gárda, akkor Kecskeméten, és a KTE azt a mérkőzést is behúzta, meggyőző, hatgólos különbséggel. Van tehát miért törlesztenie ma este 19 órakor a Messzi István Sportcsarnokban a Mizse KC-nak, érdemes lesz kilátogatni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában