LABDARÚGÁS

2020.01.16. 14:37

Legyőzte az osztrák csapatot a Kécske

Bükfürdőre utazott vasárnap edzőtáborba a Duna Aszfalt-Tiszakécske LC NB II.-es csapata. Az ötnapos összetartáson huszonöt labdarúgó alkotja a kécskei kere­tet.

Szentirmay Tamás

Forrás: shutterstock.com

A TLC kedden este villanyfénynél edzőmérkőzést játszott az osztrák harmadik ligás ASV Drassburg csapatával. Mind a két félidőben más-más játékosok léptek a pályára, egyedül Zádori Krisztián játszotta végig a kilencven percet, sikerült is két gólt lőnie, míg a tiszakécskeiek harmadik találatát a próbajátékon szereplő Simon Márk szerezte.

Drassburg (osztrák)–Duna Aszfalt-TLC 0–3 (0–2)

Tiszakécske I. félidő: Baráth – Erdélyi, Csáki, Ludánszki, Sváb – Tímári, Kocsis, Kirchner, Szabó D. – Gréczi, Zádori.

II. félidő: Varga – Oláh, Temesvári, Preklet, Farkas – Lukács, Tölgyesi, Szuhodovszki, Simon M. – Máté J., Zádori. Vezetőedző: Virágh Ferenc.

Csütörtökön délelőtt 11 órakor a Szombathelyi Haladás NB II.-es gárdája lesz a tiszakécskeiek ellenfele. Az NB II.-es bajnokság február másodikán folytatódik, akkor a tizenkilenc csapatos mezőnyben tizenhatodik TLC az ötödik helyen álló ETO FC-t fogadja 14 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában