futsal

2020.01.22. 12:52

Koós Károly sikeres edzői vizsgát tett

Sikerrel végezte el az MLSZ legmagasabb szintű futsalképzését Koós Károly, a ScoreGoal Kecskemét Futsal Club vezetőedzője.

PN

Koós Károly azonnal alkalmazza a tanultakat

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

– Miután Cserenkó Szabolcstól megörököltem a csapatot, kikötöttem feltételként, hogy csak úgy vállalom a feladatot, ha futsalképzéseket is elvégezhetek, hiszen én eredetileg kapusedzőként kerültem a csapathoz – tekintett vissza az út elejére Koós Károly.

– A vezetőség ebben teljes mértékben partner volt, így a tavalyi évem teljes egészében arról szólt, hogy MLSZ-tanfolyamokra jártam. Először az alapfokra, ami az NB II.-höz kellett, majd az emelt szintűre, amire közben a csapatunk osztályváltása miatt is szükség lett. Utóbbi a legmagasabb képzettség, amit jelenleg hazánkban a futsalban el lehet végezni.

Intenzív képzésen estek át a jelöltek, amely a futsal minden elemét felölelte. Az alapszintű tanfolyamon még az utánpótlás-korosztályra fókuszált, a legmagasabb szinten azonban már a felnőttkorosztályra koncentráltak.

– Örülök, hogy részt vehettem az emelt szintű képzésen. Új kapuk nyíltak meg előttem, új impulzusok értek, amelyek jó alapot adnak arra, hogy még tovább tudjam magam képzeni a sportágban. Ezzel még nem vagyok kész, hiszen a futsal egy sokszínű sport, folyamatosan lehet benne fejlődni, és kell is.

Koós Károly azonnal alkalmazza a tanultakat
Fotó: Petőfi Népe

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában