Futsal

2019.11.08. 11:20

Kiesett a ScoreGoal a kupából

A korábbi sikerek ellenére szerda este fájó vereséggel búcsúzott az SG Kecskemét Futsal csapata a Magyar Kupa 1. fordulójában.

Vincze Miklós

Három nappal korábban még a mennyben járt a csapat és a szurkolók, szerdán azonban kijózanító vereséggel kellett szembenézni. A tavaly még az NB I.-ben vitézkedő Szigetszentmiklós fiataljai 11 gólt rúgtak a hírös városiak kapujába. Nem túlzás kijelenteni, hogy a szezon eddigi legrosszabb teljesítményét mutatta be a kecskeméti alakulat.

Koós Károly vezetőedző így érthetően rendkívülien csalódottan nyilatkozott a mérkőzést követően, de továbbra is bízik a tanítványaiban.

– Ólomlábakon jártunk, esélyt sem adtunk magunknak a lelkes Szigetszentmiklós ellen. Az az igazság, hogy meglehetősen kellemetlen helyzetbe hoztuk magunkat, hiszen mégiscsak egy NB III.-as csapat rohant át rajtunk, gyakorlatilag az egész mérkőzésen. Első osztályú élcsapatok ellen vívott mérkőzéseken nem kaptunk a bajnokságban ennyi gólt. A hétfői, sikert hozó játékunkból semmit nem láttam, értékelhetetlen volt a játékunk. Nagyon csalódott vagyok, de nem állhatunk meg, mert hétfőn már fontos meccs jön Veszprémben a pontvadászatban. A fiúk már többször bizonyították, hogyha baj van, akkor összezárnak és megmutatják, hogy valójában milyen fából faragták őket. Ebben bízom ezúttal is. Hétfőn a saját önbecsülésünkért kell pályára lépni Veszprémben.

Szigetszentmiklós – SG Kecskemét 11–2 (5–1)

Szigetszentmiklós, 300 néző. Vezette: Czene-Joó, Futó.

Szigetszentmiklós: Lajtos – Kispéter, Sztraka, Hamar, Medgyesi. Csere: Jároli – Pászti, Sztraka P., Kovács A., Tibai, Vető, Jáky, Baranyai, Farkas. Edző: Haffner György.

SG Kecskemét Futsal: Csővári – Récsei, Dobosi, Patai B., Maczelka. Csere: Vá­czi – Nagy R., Csamangó, Móra, Sallai, Kovács J., Bánóczki. Edző: Koós Károly.

Gól: Kispéter (2. p), Hamar (3., 30., 33., 37.), Sztraka K. (16., 23.), Medgyesi (17., 18., 21.), Kovács A. (29.), ill. Dobosi (13.), Nagy Roland (39.).

Kiállítva: Dobosi (22. p).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában