szabadidősport

2019.08.27. 09:53

Kádár Kitti és Káldi Csaba végzett az élen

Az idei kecskeméti 6 órás ultrafutás harmadik állomása igen kemény feltételek elé állította a versenyzőket a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A korábbi időjárás előrejelzések nem váltak be, a hétközi hidegfront nem hozott enyhülést, a hőmérő higanyszála a hétvégére egyre magasabbra kúszott.

Borbély Károly

Képalá: Rekkenő hőségben rendezték a harmadik hat órás futást

A rendezők igyekeztek enyhíteni a körülményeken, a célterületen mosdási lehetőséget, míg az útvonalon párakaput építettek. A versenyzők felkészültségét mutatja, hogy egy személy kivételével nem adta fel senki a szombati versenyt (az érintett sem a futáshoz kapcsolódó probléma miatt szállt ki).

A legjobbak ebben a rekkenő hőségben is 60 kilométer feletti teljesítményre voltak képesek. A nőknél Kádár Kitti 61,79 kilométer teljesítésével lett első, őt követte Vágóné Türei Márta (46,765 km). A férfiak mezőnyében Káldi Csaba (65,12 km) szerezte meg az aranyérmet, a dobogó második fokára dr. Juhász Mihály (64,839 km) állhatott fel, míg a harmadikra Kósa Gábor (62,805 km).

A verseny negyedik, utolsó szakasza november 2-án vár a négyszer 6 órát futókra.

Rekkenő hőségben rendezték a harmadik hat órás futást

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában