ajánló

2018.11.17. 07:43

A megyei csapatok hétvégi mérkőzései

Mutatjuk a hétvége megyei labdarúgó-mérkőzéseit.

PN

A Merkantil Bank NB II.-ben ezen a hétvégén a válogatott mérkőzései miatt szünet van, az NB III. e hétvégén esedékes találkozóit pedig szombaton játsszák, így a Kecskeméti TE is szombaton lép pályára a Rákosmente vendégeként.

A megye kettő Északi csoportjában rangadóra kerül sor, az éllovas Kerekegyháza a 2. KHTK II.-t fogadja. A Déli csoportban az őszi első Dusnok a Bajaszentistvánt látja vendégül.

Szombat, 13.00

NB III., Közép csoport: Rákosmente KSK–Kecskeméti TE, Budapest, Rákosmente sporttelep, 13.00

Megye II., Dél: Felsőszentiváni SK–HÍD SC, Tompai SE–Bácsborsódi SK, Dunagyöngye SK Szeremle–Géderlaki KSE.

Megye II. Észak: Kerekegyházi SE–Kiskunfélegyházi HTK II., Izsáki SSE–Helvéciai SE, SC Hírös-Ép–Lakiteleki TE, Tiszaalpári SE–Pálmonostora SE, Vasutas SK–Kunszállás SE.

Megye III., Észak: Városföldi SE–Bugac KSE, Ladánybenei LC–Fülöpjakabi SE.

Vasárnap, 13.00

Megye II., Dél: Dusnok KSE–Bajaszentistváni SK, Nemesnádudvari KSE–Sükösdi SC, Mélykúti SE–Kunbajai SE, Érsekcsanádi KSKE–Hajósi FC, Borotai SE–Hercegszántói FC.

Megye II., Észak: Nyárlőrinci LSC–Kiskunmajsa FC, Kecskeméti LC KTE SI–Hetény­egyházi SC.

Megye III. Észak: Ballószögi FK–Jakabszállás KSE, Soltszentimre KSE–Fülöpszállási SE, Helvéciai VSE–Tiszaug KSE, Orgoványi NKSE–Ágasegyháza SE, Jakabszállási BLC–Kerekegyháza II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában