Labdarúgás

2018.10.29. 08:18

Döntetlent hozott a gólzápor Szabadszálláson

A kilencedik helyen álló Szabadszállás az utolsó előtti helyen álló, még nyeretlen Bácsalmást fogadta a megyei labdarúgó bajnokság 12. fordulójában. A Szállás ezúttal is eldönthette volna a meccset, a Bácsalmás azonban óriási akaratról téve tanúságot, kétgólos hátrányból is képes volt egyenlíteni.

Vincze Miklós

Esélyesnek számított hazai pályán az újonc Szabadszállás, persze a hazaiak tudták, hogy a vendégek tabellán elfoglalt helyzete becsapós, hiszen a múlt heti rangadót leszámítva a Bácsalmást senki nem focizta le a pályáról. Schneider István a mérkőzést követően elmondta, hogy tisztában voltak azzal, hogy a kiemelkedő képességű szabadszállási Máruska Vitalij megfogása létkérdés ahhoz, hogy pontot szerezhessenek. Máruskát megfogni nem sikerült, hiszen mesterhármast szerzett. Ennek ellenére hiába vezetett a hazai csapat az első félidő zárásakor 2–1-re, majd már 4–2-re is a 72. percben, a Bácsalmás, amelyben Sibalin egyébként szintén mesterhármast szerzett, a végén visszajött a meccsbe, mégpedig úgy, hogy Sibalin a legjobbkor szerezte meg harmadik gólját, a 90. percben, és azzal a góllal pontot mentett a Bácsalmás.

Szabadszállási SE–Bácsalmási PVSE 4–4 (2–1)

Szabadszállás, 260 néző, v: Béleczki (Minda, Suba)

Szabadszállás: Csorba – Pandur (Földes 80.), Pintyi, Bajusz, Hegedűs, Máruska, Kapus, Sztakó, Gavula, Kiss Sz., Csurka. Edző: Pandur László.

Bácsalmás: Eckert –Ivkovic, Baladin, Knap, Illés, Szádeczky (Ikotic 46.), Sibalin, Rudics (figura 59.), Nincsevics (Posa 63.), Schneider, Jenei. Mb. Edző: Schneider István.

Gól: Máruska 27., 42., 72., Gavula 58., ill. Sibalin 35., 63., 90., Sztakó (öngól 74.)

Sárga lap: Máruska 23., Pandur 77., ill. Schneider 26., Ikotic 68., Jenei 81.

Ifi: félbeszakadt.

Pandur László: – Nem tagadom, meglehetősen magunk alatt vagyunk, mert rúgni ugyan rúgtunk négy gólt, de rúgattunk is négyet. Vereséggel felérő ez a döntetlen. Ezzel együtt le a kalappal a Bácsalmás előtt. Újoncként egy olyan tősgyökeres megye egyes csapat ellen, mint a Bácsalmás, a döntetlen nem is olyan rossz, ám a helyzeteink alaján ezt a meccset hoznunk kellett volna.

Schneider István: – Igazságos döntetlen született. Védekezésben hoztuk a szokásos hibáinkat, viszont a csapatnak ma volt tartása, küzdőszellemből pedig jelesre vizsgáztunk, idegenben 4–2-ről visszajönni óriási dolog.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában