labdarúgás

2018.04.20. 11:50

Hazai pályán játszik a Duna Aszfalt TVSE

Szombat délután 16 óra 30 perckor a Dabast fogadja az NB III. Közép csoportjában, a 24. fordulóban a Duna Aszfalt Tiszakécskei VSE. Szabó István fiainak győzniük kell, ha tartani akarják a lépést az éllovas Péccsel.

Vincze Miklós

Az ősszel a Tiszakécske Dabason 3–1-re kikapott a Dabas vendégeként, az volt a második vereségük a Tisza-partiaknak. Ennél aggasztóbb, hogy a múlt héten, a Mórahalom vendégeként meglehetősen kiábrándító teljesítményt nyújtottak a kécskeiek, Szabó István hangot is adott elégedetlenségének. Bár meglehetősen sok a sérült a TVSE keretében, ettől függetlenül annál azért jóval többet vár el a pályán a csapattól mind a vezetőség, mind a szurkolótábor, mint amit Mórahalmon nyújtott.

Nyílt, nagy meccsre van tehát kilátás, érdemes lesz kilátogatni a tiszakécskei Sportcentrumba. A visszavágásnál fontosabb, hogy Puskás Zoltánék képesek legyenek tartani a lépést a Péccsel, amely hét mérkőzéssel a zárás előtt 51 ponttal vezeti a tabellát az 50 pontos Duna Aszfalt előtt, és most vasárnap Hódmezővásárhelyre látogat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában