Labdarúgás

2018.04.14. 20:57

Egy ponttal tért haza a Kécske

A Duna Aszfalt Tiszakécskei VSE a Mórahalom vendége volt az NB III. Közép csoportjában, a 23. fordulóban.

Vincze Miklós

Nem a levegőbe beszélt Szabó István, amikor tartott a télen megerősödött Mórahalomtól. A hazai gárda, amely az ősszel is pontot rabolt Tiszakécskén, a jó hírét igazolva már a 6. percben megszerezte a vezetést Banjac révén. Busa Bence a 34. percben megduplázta a hazai előnyt, szerencsére Puskás Zoltánnak sikerült még az első félidőben szépítenie. A győzelmet megszerezni már nem bírta a második játékrészben a Duna Aszfalt, de legalább az egyenlítő gólt igen, a gólerős középhátvéd Kardos Norbert egalizált a félidő derekán. Szabó István együttesének így – hiába tett meg mindent a hátralévő időben a győztes gól megszerzéséért – be kellett érnie az egy ponttal, és így a Pécs, amely hazai pályán rangadót nyert a Dunaújváros ellen, 51 ponttal vezet az 50 pontos Tiszakécske előtt.

A kécskeiek 2–1-es félidő után 2–2-t játszottak, így a Pécs, amely hazai pályán legyőzte a Dunaújvárost, visszaállt az élre a tabellán.

Mórahalom, 400 néző, vezette: Kárpály (Baghy, Kovács B.)

Mórahalom: Krnács – Banjac, (Pócs D. 48.), Busa, Zámbó, Pócs T., Bogáti, , Zsivoczky (Varga 92.), Podonyi (Bokányi 92.), Zsoldos, Szűcs, Fodor. Edző: Vojnic-Zelic Sasa

Duna Aszfalt TVSE: Helesfay – Benkó, Csáki, Tölgyesi, Puskás, Polyák, Pintér (Kalmár 38.), Kardos, Markó (Takács 70.), Ludánszki (Horváth 27. p), Kocsis. Edző: Szabó István

Sárga: Bogáti 19., Banjac 25., Révész 71., Krnács 86., Podonyi 94., illetve Benkó 29., Kardos 91.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában