labdarúgás

2018.03.17. 12:06

Kerek–Hetény derbi

A Déli csoportban a listavezető Sükösd a Bácsborsódot fogadja. A borsódiak nem adják olcsón a bőrüket, de azért ennek a találkozónak Zsók Józsefék az esélyesei.

Vincze Miklós

KLC-KTE SI - Kerekegyháza Megye II

A Géderlaknak valószínűleg győznie kell Nagybaracskán, ha tartani akarja a lépést. Akármilyen is lesz az időjárás, az megjósolható, hogy a Borotának melege lesz Kelebián. Elméletileg a Dusnok hétvégi feladata kötelező győzelem, de nagy hiba lenne lenézniük a télen erősödött Szeremlét. A tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül rangadó a Nemesnádudvar–Hajós párosítás. Északon a Pálmonostora a múlt héten a Kerekegyháza keze alá játszott, így nőtt a Kerek előnye. Gazdag Attila és fiai nyilván szeretnék legalább tartani az előnyt, ehhez azonban szomszédvári rangadót kell nyerniük, a vendégük ugyanis a Hetényegyháza. A KHTK II. akárcsak a múlt héten, ezúttal is rangadót játszik, a Tiszakécske vendégei lesznek. Győzelem esetén a Kécske feljöhet a második helyre. Győzelmi kényszerben lép pályára Lakiteleken a tavaszt váratlan hazai vereséggel indító Szabadszállás.

A megalkuvást nem ismerő, kerekegyházi Nagy Norbert a Hetény ellen is győzni akar
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában