ökölvívás

2018.02.17. 15:01

Taroltak az Énekes István emlékversenyen a Kecskeméti SC–KESI öklözői

Két arany-, két bronzéremmel és egy ötödik hellyel térhetnek haza a fővárosból, az Énekes István emlékversenyről a Kecskeméti SC-KESI bokszolói.

Vincze Miklós

Ezen a héten, február 14-től február 17-ig rendezték meg az újpesti Madárfészek Akadémián az Énekes István ökölvívó emlékversenyt, amelyen tíz-tíz női ifjúsági és férfi ifjúsági súlycsoportban léptek kötelek közé az ifjúsági bunyósok. A Kecskeméti SC-KESI öt ökölvívóval képviseltette magát.

Az álló sorban balról jobbra a versenyzők az érmekkel: Borsos Tamás, Szőnyi Martin, Orbán Adrián, Fehér Koppány. Elöl: Németh János edző, Konkoly István vezetőedző

A viadalra való elindulás előtt Németh János, a KSC-KESI edzője az elvárások taglalása során elmondta, hogy bár van egy-két versenyzőjük, akiket a végső győzelemre is esélyesnek tart, de mivel nem szeretne semmit elkiabálni, illetve lelki terhet sem akar a fiatal ökölvívók nyakába akasztani, ezért marad az óvatos mértéktartásnál, és beéri annyival, hogy a dobogóra várják a versenyzőiket.

Nos, a fiatal versenyzők a titkos elvárásoknak is megfelelve bravúrosan szerepeltek. Az edzőik, Konkoly István, és Németh János szombaton büszkén számolhattak be arról, hogy Borsos Tamás (52 kg) arany-, Fehér Koppány (+91 kg) arany-, Orbán Adrián (64 kg) bronz-, Szőnyi Martin (69 kg) bronzérmet szerzett, Alex Jakab pedig az ötödik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában