Baon podcast

2024.02.12. 13:30

Szekér Anna: Legfőbb célom, hogy másokat is boldoggá tehessek a zenével – podcast

Hétfőn a Hírös Agóra színházterme ad otthont a Kecskemét is kiállítja kulturális gálaműsornak, ennek apropóján pedig a műsor egyik fellépőjével, a tehetséges operaénekes növendékkel, Szekér Annával beszélgetünk.

Orosz Fanni Flóra

Szekér Anna

Szekér Anna, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem végzős hallgatója, és már egészen kicsi kora óta biztos volt abban, hogy a színpadon képzeli el az életét. A beszélgetés alatt elmesélte a pillanatot, amikor rájött, hogy mivel szeretne foglalkozni, de megtudhattuk azt is, hogy hogyan épül fel egy operaénekes növendék átlagos napja. 

Megosztotta azt is, milyen praktikákkal, módszerekkel védekezik a megfázás, a betegségek ellen, hiszen az ő pályáján különösen fontos, hogy mindig a maximumot tudja kihozni magából.  

Anna minden egyes szavából sugárzik a szenvedély és az elhivatottság, és mindent megtesz annak érdekében, hogy egy nap az álmait élhesse. Az álmairól, céljairól is mesélt, melyek között mindig is szerepelt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház is, de elárulta, hogy számára a legfőbb cél, hogy másokat is boldoggá tudjon tenni a zenén keresztül, erre pedig többek között a mai napon is lesz lehetősége a Hírös Agóra színpadán énekelve.

További érdekességek derülnek ki a tehetséges kecskeméti operaénekes növendék életéről az alábbi felvételen: 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!