Programsorozat

2023.10.09. 14:24

Folytatódnak a művészeti napok Hercegszántón

A település kulturális esemény sorozatában jelentős rendezvény volt a Szurcsik képtár megnyitása. Ennek megtekintése a 70/4514537-es telefonon történő előzetes időpont alapján lehetséges.

Tölgyesi Gábor

Fotónk a Szurcsik képtár megnyitóján készült Hercegszántón

Fotó: Tölgyesi Gábor

A sorozat október 11.-én, szerdán 18 órakor a művelődési házban folytatódik. A Magyar Filharmonikusok Zenekara az idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A jubileum alkalmából a Nemzeti Szinfonikusok művészei országszerte ingyenes koncertekkel ajándékozzák meg a közönséget. A programban többek között gregorián dallamok, Bach és Mendelssohn művek között hallható lesz Presser Gábor - Adamis Anna: Petróleumlámpa című alkotása. Fellépő művészek: Boros Sándor, Mukli Gyula, Pásztor Péter és Silló György Béla. November 23.-án, csütörtökön pedig Huszka Jenő – Martos Ferenc: Gül baba című zenés játékát láthatják Peller Károly rendezésében. Az ingyen megtekinthető rendezvényeken természetesen a környékben lakó érdeklődőket is nagy szeretettel várják a szántói rendezők.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!