Szavazás

2022.01.14. 14:16

Folytatódik a Színházi angyal vagyok program Kecskeméten

A Kecskeméti Nemzeti Színház az eddigi évekhez hasonlóan, 2022-ben is szeretné színházi élménnyel megajándékozni a nehéz körülmények között élő gyermekeket és felnőtteket a Színházi angyal vagyok program keretein belül.

Bajáki Zsanett

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház célja, hogy a 2019-ben indított jótékonysági programmal újra esélyt kínáljon a kultúrát nélkülözni kényszerülő gyermekeknek és felnőtteknek azzal, hogy elérhetővé teszi számukra a színházi élményeket. Idén először a gyermekeknek kedveskednek egy klímamesével, de a későbbiekben a felnőtteket is várják majd többek közt egy fergeteges vígjátékkal és egy látványos operettel.

A program első lépéseként ajánlásokra és jelentkezésekre van szükség. 

Olyan gyermekekkel foglalkozó civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várják, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a január 30-án 11 órakor kezdődő A jegesmedve szerelMese című előadást. 

De nem csupán saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadjuk ugyanis az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen megajándékoznának egy ilyen kivételes lehetőséggel.

A jelentkezéseket és ajánlásokat a [email protected] e-mail-címre várják, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is leadható.

Arról, hogy ki látogathat el a teátrumba, a közösségi oldalunk követőivel együtt döntenek, egy következő forduló keretein belül. A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a teátrum Facebook-oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni. 

Az első előadásra január 18-án 12 óráig várják a jelentkezéseket, ajánlásokat.

Ezek is érdekelhetik