Széchenyi István Közösségi Ház

2024.07.09. 15:08

Az önismereti tréninggel ismerkedhettek a kecskemétiek

A Széchenyi István Közösségi Házban július 8-án ismét érdekes és hasznos foglalkozással készültek a közösségnek. Maros Mirella önismereti tréningje kiváló lehetőséget adott arra, hogy mélyebb betekintést nyerjünk saját személyiségünkbe és fejleszteni tudjuk önismeretünket.

Orosz Fanni Flóra

A tréningen Maros Mirella először arra a kérdésre adott választ, miért is fontos az önismeret. Mint fogalmazott, minél erősebb valakinek az önismerete, annál hatékonyabb a munkájában, sikeresebb a kommunikációban, valamint jobban képes kezelni a személyek, csoportok között előforduló esetleges konfliktusokat.

Önismereti tréning, Kecskemét
A Széchenyi István Közösségi Házban önismereti tréninget tartottak, amin a fiatalok és idősebbek is szívesen vettek részt
Fotó: Széchenyi István Közösségi Ház

Hogyan segíthet az önismereti tréning?

Az önismereti tréning során a résztvevők játék keretében ismerkedhetek meg önmagukkal és azzal, hogy hogyan alakíthatják pozitívan életüket. Gyakorlati tippeket és technikákat is el lehetett sajátítani, de tudástranszfer segítségével másokkal is megoszthatták tapasztalataikat a jelenlévők. Ezenkívül az előadás alatt természetesen volt lehetőség kérdéseket is feltenni, amire személyre szabott tanácsokat kaptak a résztvevők.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában