Fesztivál

2024.06.18. 11:06

Két kunszentmiklósi diák is győzelmet aratott a Versünnepen

A Versünnep nemzetközi vers- és prózamondó fesztivál a legrangosabb szavalóverseny, melyen az általános és középiskolások megmérettetnek. Az idei versenyt június 15-én tartották a budapesti Operettszínházban.

Gulyás Sándor

Ezen a megméretésen azok vehettek részt, akik a tanév során kiemelkedő versenyeredményekkel rendelkeznek. A kunszentmiklósi Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskolát a 3. osztályos Mizsei Lelle Virág és a végzős Mizsei Molli képviselte. A lányok ismét kimagasló eredményt értek el, hisz Lelle és Molli is korcsoportgyőztes lett. 

versünnep, prózamondó fesztivál, verseny
A képen balról: Mizsei Lelle Virág és Mizsei Molli
Fotó:  bsrg.hu

A Versünnep fődíját Mizsei Molli érdemelte ki, és ezzel a lehetőséget is, hogy jövőre a Versünnep professzionális gáláján bemutassa produkcióját. Egész éves munkája jutalma, hogy részt vehet a Versünnep Alapítvány által szervezett szakmai táborban is. A nyertesek értékes könyvjutalomban, színház látogatási lehetőségekben, fesztivál belépőkben részesültek. Felkészítő tanárok: Antal-Piróth Ágnes és Takácsné Nagy Anikó. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában