Ajánló

2024.06.13. 08:12

Mutatjuk a kecskeméti Ünnepi Könyvhét programjait

Kecskeméten is gazdag programkínálattal várják az érdeklődőket az Ünnepi Könyvhét keretében. Ízelítő a könyvbemutatókból, dedikálásokból és előadásokból. A programot könyvvásár színesíti.

Sebestyén Hajnalka

A Katona József Könyvtár előtti standoknál, a Librinél június 13-án, 14 órakor a könyvbarátok Bán Mórral, a neves kecskeméti íróval is találkozhatnak, aki dedikálja köteteit. Bán Mór nagyszabású, új történelmi regényeposza a gödöllői királyi kastély száz esztendejének krónikája, mely egy nemmindennapi családregény is egyben.

könyv, könyvhét, Kecskemét,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Szintén csütörtökön 14 órakor a Katona József Könyvtárban Harcos Bálint meseíró, A Boszorkánycica szerzője lesz a vendég.

A Katona József Könyvtárban június 14-én, pénteken 9 órakor Bogárréti nyár című programon a bogaras mesék kerülnek fókuszba. Vendég: Sasváriné Borbíró Katalin és Sasvári Zoltán. Ugyanitt 17 órakor kezdődik a Lélektől lélekig: vallomások az időről, a szerelemről és a hitről című program. Előadó: Kemecsi Ferenc filmrendező, előadóművész.

Június 15-én, szombaton 16 órakor Pengetükör című könyvbemutatóra várják a közönséget. Turai Laura költővel, a kötet szerzőjével Kozák Polett, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője beszélget. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában