Elismerés

2024.06.18. 19:27

Pedagógusait köszöntötte a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum 2018-ban több díjat is alapított, hogy méltóképpen elismerhessék a pedagógusok, oktatók és ügyviteli dolgozók munkáját.

Pozsgai Ákos

Papp Gyula, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum főigazgatója elismerően szólt munkatársai tanév közben végzett kimagasló szakmai munkájáról. Díjazták a kiemelkedő eredményeket elért oktatókat, a több évtizedes oktatói tevékenységet magas színvonalon végző kollégáikat és az oktatást segítő alkalmazottakat.

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
Több Kiskunhalasi Szakképzési Centrum dolgozója is elismerést vehetett át
Fotó: Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

A Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium díjazottjai közül Életmű díjat kapott Keleti István, a Jövő reménysége díjat vehette át Huszárné Sztrinkó Annamária, a Siker kovácsa elismerésben részesült Oláh János és a Nevelés támogatója díjat kapott Szalai Pál László

A Dékáni Árpád Technikumból Életmű díjjal ismerték el Simon Ilona munkáját, a Siker kovácsa díjat vehette át dr. Vojcsek Hajnalka és Vezdán Csaba, valamint a Nevelés támogatója elismerésben részesült Kátai Gyöngyi.

Az elismeréseket és a díjakat Papp Gyula főigazgató és Csúzdi Zoltán kancellár adta át a kimagasló szakmai munkát végző munkatársaknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában