Választás 2024

2024.06.09. 22:45

Negyedik polgármesteri ciklusára készülhet Németh Balázs, Bácsalmás polgármestere

A Nemzeti Választási Iroda honlapján közzétett adatok szerint a helyi önkormányzati választáson a beérkező adatok 100 százalékos feldolgozottsága után Bácsalmáson 45,67 százalékkal (1075 szavazattal) a kormányzó párt, a Fidesz-KDNP jelöltje, Németh Balázs nyerte a polgármesterválasztást.

Pozsgai Ákos

Németh Balázs 2010 óta irányítja a települést, negyedik polgármesteri ciklusára készül. A városvezető adatok feldolgozása után úgy nyilatkozott a Baon.hu-nak, hogy látva a rendkívül szoros választási eredményt, megújulásra lesz szükség.

Németh Balázs nyerte a polgármesterválasztást Bácsalmáson
Németh Balázs nyerte a polgármesterválasztást Bácsalmáson
Fotó: Beküldött fotó

– Nagyon szoros eredmény született, 102 szavazattal nyertem meg a polgármester választást, ez nekem is figyelmeztető jel, hogy meg kell újulnom. Most várjuk a következő képviselő-testületnek az összetételét, szállingóznak az adatok. Az új képviselő-testülettel is visszük tovább a fejlesztéseket természetesen, folyamatban lévő pályázataink vannak. Viszont ezt a szoros eredményt ki kell elemezni az elkövetkezendő napokban, mert nagyon szűk győzelem volt – nyilatkozta hírportálunknak az újabb polgármesteri ciklusára készülő politikus.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában