Útinform

2024.06.18. 08:30

Mutatjuk, hol dolgoznak az utakon kedden Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

útinform, közlekedés, forgalomkorlátozás
Több helyen is dolgoznak az utakon
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, a határ felé vezető oldalon, Kecskemét térségében kátyúznak. A 90-es kilométernél csak egy sávon haladhatnak a járművek.

– Budapest felé, a Csengele pihenőhely és Kiskunfélegyháza között az elválasztósáv növényzetét kaszálják. A 128-as és a 112-es kilométer között az aktuális munkaterületnél a külső sávba irányítják a járműveket.

Főutak:

Az 51-es főúton, Kalocsa belterületén, a 118-as kilométernél a vízvezetéket javítják. Félpályás lezárás lassítja a közlekedést.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 35-ös kilométernél félpályás lezárás mellett aszfaltoznak, a 36-os km-nél pedig a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. Utóbbi esetében forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

– Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél is a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat ugyancsak helyben kiépített terelőútra irányítják.

– Akasztó átkelési szakaszán kátyúznak. A 17-es és a 19-es kilométer között félpályás korlátozás van érvényben.

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 43-as és a 44-es kilométer között körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást.

– Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

Az 55-ös főúton, Baja térségében vasúti átjáró karbantartását végzik. A 103-as kilométernél ideiglenes jelzőlámpás forgalomirányítás mellett, félpályán engedik a forgalmat.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják.

Kamiontilalom:

A hétvégén kamiontilalom 06.22-én szombaton este 22 órától, 06.23-án vasárnap este 22 óráig van érvényben.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában