Választás

2024.06.18. 14:46

Átvették megbízólevelüket az újonnan megválasztott képviselők Kiskunfélegyházán – galériával

Átvették megbízólevelüket a június 9-én megválasztott önkormányzati képviselők és a polgármester kedden a városháza dísztermében.

Vajda Piroska

A megbízóleveleket dr. Kádár-Palásti Gabriella, a választási bizottság elnöke adta át. Elmondta, az Európa Parlament tagjai, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választása eredményesen zajlott le Kiskunfélegyházán.  

megbízólevél, önkormányzat, választás
Átvették megbízólevelüket a június 9-én megválasztott önkormányzati képviselők és a polgármester kedden a városháza dísztermében
Fotó: Vajda Piroska

Átvette megbízólevelét Csányi József, polgármester és 10 egyéni választókerületi képviselő: dr. Réczi László, Bense Zoltán, Gyenes Attila, Szamosi Endre Ferenc, Balla László Imre, Szabó József, Horváth Gábor, dr. Ónodi Izabella, dr. Kiss Ákos Csaba és Ván Jenő. (Valamennyien a Nemzeti Fórum színeiben indultak.) Kompenzációs listáról jutott be a képviselő-testületbe Endre Béla (Mi Hazánk Mozgalom), Horváth Tamás Norbert (Veled a Városunkért Egyesület), Kis-Szeniczey Kálmán (Veled a Városunkért Egyesület) és Kollár László (Válasszon Jövőt! Kiskun Lokálpatrióta Egyesület). A települési roma nemzetiségi önkormányzat képviselője lett: Buza Ferenc János, Buza Ferenc Jánosné, Buza Flórián, Kollár Hermina és Szabó Elisabeth. 

Az új képviselő-testület októberben kezdi meg munkáját.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában