Beruházás

2024.06.25. 20:15

Játszóteret avattak, és kezdődik az új gördeszkapálya építése Kunszentmiklóson

A környékben lakó családok és gyermekeik örömére új játszótér épült a kunszentmiklósi Balogh József utca melletti régi sportpálya területén. A létesítmény hivatalos átadását kedden tartották meg.

Gulyás Sándor

– Mindig örülünk annak, ha valami új dolgot tudunk átadni, főleg ha gyermekekről van szó. A játszótér átadása nem történhetett meg jobbkor, mint a nyári szünet kezdetén. A beruházás összértéke 3,5 millió forint, amit saját költségvetéséből fizetett ki önkormányzatunk. A létesítményben nyolc új eszköz és utcabútor (kis csúszda, rámpa, nagy csúszda, fém létra, kis hinta, kétüléses hinta, focikapu, szemetes, fedett kiülő, filagória) kapott helyet. Mindemellett a lakótelepi új játszótér területére is új csúszda került az elbontott régi eszköz helyére – sorolta a beruházás részleteit Vassné Kelemen Ágnes alpolgármester.

játszótér, gördeszka pálya, beruházás
Az új játszótér megléte növeli a városrész lakóinak komfortérzetét 
Fotó: Gulyás Sándor

Az új játszótér mellett megújul a Petőfi lakótelepi gördeszkapálya is. A beruházásra 4 millió forintot költ a város. – A napokban kezdődik el az új gördeszkapálya építése, ezzel egyidejűleg elbontásra kerül a régi. A beruházás során új betoneszközöket (asztal, homorú rámpa, hullám) telepítenek a szakemberek. Az új létesítményt a tervek szerint július végén már birtokba vehetik a fiatalok – tette hozzá Vassné Kelemen Ágnes.

A nemzeti színű szalagot Vassné Kelemen Ágnes alpolgármester vágta át, amiben három helyi fiatalember volt a segítségére.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában