Kecskemét

2024.06.21. 20:05

Tűzugrás és kirakat galéria szubjektív tárlatvezetéssel

Kecskeméten, a Hírös Agóra idén is életre hívta a Kirakat Galéria – Pop-up kiállítást, melynek keretében a helyi képző- és iparművészek mutatkoznak be. A Múzeumok Éjszakáján, szombaton négy sétához lehet csatlakozni.

Sebestyén Hajnalka

A Hírös Agóra idén is megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő kirakattárlatot. A belváros kirakataiban elhelyezett, rendkívül sokszínű alkotások ismert helyi személyiségek szubjektív tárlatvezetésével tekinthetők meg. A séták a Deák Ferenc térről indulnak. A 17 órakor indulót dr. Farkas Gábor DLA építész, a 18 órásit Mészáros Marianna művésztanár, képzőművész, a 19 órásit Kriskó János televíziós riporter, míg a 20 órásit Tóth Enikő grafikus-illusztrátor vezeti. A program időtartama körülbelül egy óra.   

Múzeumok Éjszakája, program, Kecskemét
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A Hírös Agóra épületében emellett két másik kiállítás is látható. L.U.C.A. Last Universal Common Ancestor / Utolsó egyetemes közös ős címmel Gőbölyös Luca fotóművész kiállítása; illetve Ember-Forma címmel Salgó-Nemes Rebeka képzőművész kiállítása várja az érdeklődőket.  

Az estet 22 órakor Szent Iván éji tűzugrás zárja a közeli városháza előtt, a Kecskemét Táncegyüttessel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában