Soltszentimre

2024.06.21. 09:54

A lángoló épületbe rohant és megmentette egy férfi életét Pintér Antal rendőr

A rendőr kivonszolta a házból az ott alvó férfit, ezzel megmentette az életét.

Baon.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Soltszentimrén, a Petőfi utcában ég egy lakóház. A település körzeti megbízottja, Pintér Antal rendőr zászlós pár perccel később már volt. A szomszédtól megtudta, hogy laknak a házban, de onnan senkit sem láttak kijönni. A rendőr nem tétlenkedett, és azonnal bement az ingatlanba. Az egyik szobában az ágyon fekve megtalálta az ott lakót, aki éppen aludt. Felébresztette, majd kivonszolta a zavart férfit, és leültette a kertben. Megkérdezte tőle, hogy más is van-e benn. A férfi nem tudott erre válaszolni, ezért a körzeti megbízott ismét a lángok közé rohant. Az összes helyiséget átvizsgálva nem talált bent senkit. Ezt követően elzárta a gázóránál elhelyezett főcsapot, majd felszerelte az udvaron talált slagot a kerti csapra, és mire kiértek a tűzoltók, eloltotta a tüzet. A tulajdonost kórházba szállították –írja a police.hu.

Pintér Antal rendőr zászlós
Pintér Antal rendőr zászlós
Fotó: police.hu

Hamar kiderült, hogy a férfival élő asszony gyújtotta fel a bejárati ajtót, majd elment. A nőt Soltszentimre központjában fogták el a rendőrök. A nyomozók büntetőeljárást indítottak vele szemben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában