Baon podcast

2024.05.21. 19:00

Gyermeknapi programok várják a kecskeméti családokat – podcast

Május utolsó teljes hetén rengeteg izgalmas programra lehet Kecskeméten ellátogatni. A programok között a legnépszerűbbek talán a hétvégén lesznek, hiszen az egész város a gyermekeknek kedvez majd.

Orosz Fanni Flóra
  • Kecskemét városa sok sportágban jeleskedik. Számos sportegyesület, magas színvonalon dolgozik a megfelelő utánpótlás nevelésért. A kecskeméti Széchenyi István Közösségi Ház most egy olyan előadást hoz el az érdeklődőknek, amely a sportoló gyermekek szüleinek ad iránymutatást arra, hogy miként tudják mentálisan támogatni gyermekeiket abban, hogy kiegyensúlyozottan, minden téren a legjobb eredményeket tudják elérni. Az előadás ingyenes. A program május 21-én 17:15-kor kezdődik. 
gyereknap, családi nap, programok
Gyermeknapi programok várják a kecskeméti családokat
Forrás: shutterstock.com / illusztráció
  • Kecskemét Város Boráról és a Kunsági borvidékről oszt meg érdekességeket, történeteket és misztikumokat május 24-i 17 órakor kezdődő előadásán Szappanos Benedek, a borkultúra szakértője a megyei könyvtárban. Az eseményen résztvevők megkóstolhatják a város borát és csemegézhetnek a hozzáillő falatkákból is. 
  • Pénteken 15:00 órától a Café Plázsban az anyáknak kedveznek, ugyanis Anya, kérek még! címmel közönségtalálkozó lesz Ambrus Évával. 
  • Május 25-én családi napot tartanak a Rendőrfaluban, a Nagyarad téren. A programok háromnegyed tízkor kezdődnek, de akinek esetleg kiesik a város azon része, az mindenképpen látogasson el a Melinda parkba, hiszen az alsószéktói családi nap is várja az érdeklődőket tíz órától. 
  • Szombaton 14:00-18:00 között kisautó börzét tartanak Kecskeméten a Playground pincéjében. 

További részletek és még több színes program az alábbi felvételen:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában