Baon podcast

2024.05.24. 15:01

A kecskeméti gyermeknap programkavalkádja igazán hívogató – podcast

Péntektől vasárnapig minden a gyerekekről szól Kecskemét belvárosában. A gyermeknap alkalmából egymást érik a vidám zenés és bábszínházi programok. A részletekről Harmatos Zoltán, a szervező Hírös Agóra kulturális központ szakmai vezetője adott tájékoztatást a Rádió 1 Gong Téma műsorában.

Sebestyén Hajnalka

Az idei gyermeknapot három szervező közösen valósítja meg: Kecskemét városa, a Hírös Agóra és a Ciróka Bábszínház. A fergeteges programkavalkádnak Kecskemét főterének több pontja – Deák tér, Szent István tér és a Főtér – ad helyet, de mivel egybefüggő területről van szó, így valamennyi egymás mellett érhető el. Tavaly is nagy sikere volt a több napos rendezvénynek, a szervezők bíznak benne, idén is hatalmas tömeget mozgathatnak meg. Az esőre is felkészültek, van B terv. 

gyereknap, Hírös Agóra, programok
Harmatos Zoltán
Forrás: Rádió 1 Gong

Újdonság az idei programfelhozatalban, hogy Kecskemét ad helyet pénteken az országos Év Fagylaltja versenynek. Emellett a Hírös Agóra zenés és közösségi programokkal, a Ciróka pedig bábszínházi és utcaszínházi műsorokkal kedveskedik a gyerekeknek egész hétvégén. 

A részletes programokról már hírportálunk korábban beszámolt, aki további részletekre is kíváncsi hallgassa meg a beszélgetést. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában