Baon podcast

2024.04.09. 15:49

Tavaszi időben élvezhetjük a színes programokat – podcast

A tavaszi jó idő is kedvez a kimozduláshoz, Bács-Kiskun vármegyében pedig rengeteg izgalmas program várja a héten az érdeklődőket.

Orosz Fanni Flóra

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem professor emeritusa, Dr. Kovács Sándor zenetörténész lesz a kecskeméti Katona József Könyvtár vendége kedden délután 5 órakor, hogy Bartók Béla komponista kecskeméti és amerikai éveiről beszéljen a nagyérdeműnek.

programok, podcast
Tavaszi időben élvezhetjük a színes programokat 
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

A költészet napja alkalmából az e heti Cédrus Szerda középpontjában a versek állnak. Április 10-én, délelőtt fél 10-től várják a költészet szerelmeseit, és mindenkit biztatnak kedvenc versek bemutatására is. Az irodalmi feltöltődésre március 10-én 9:30-tól 11:00-ig lesz lehetőség a SZIK-ben.

A 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál rendezvényeként kerül sor a Hírös Agóra és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely által szervezett a Nagy Versmondásra, ami már 12. alkalommal kerül megrendezésre Kecskeméten, a főtéren csütörtökön 14:30-tól.

Saját kórusművészetéről tart előadást a zenekedvelő közönségnek Dr. Tóth Péter Erkel- és Bartók–Pásztory-díjas zeneszerző, érdemes művész a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében április 12-én, 17 órakor a Katona József Könyvtár nagytermében.

Eljött az ideje, hogy Petőfivárosban is megszervezzenek egy olyan eseményt, ahol a térségi kistermelők és kisvállalkozók teret és lehetőséget kapnak arra, hogy termékeiket megismertethessék a helyi lakosokkal. Április 13-án, szombaton 9-12 óráig várják az érdeklődőket a Sás utcai kispiacon.

További részletek és még több program az alábbi felvételen:

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában