Önzetlenség

2024.04.07. 11:30

Sikeres jótékonysági napot tartottak az állatokért Baján – galériával, videóval

A Silver Fit edzőteremben tartottak jótékonysági napot szombaton, ahova közel kétszáz vendég látogatott el. A jótékonysági esemény minden évben nagy figyelmet kap, és egyre többen csatlakoznak hozzá, hogy támogassák az állatvédelem ügyét.

Márton Anna

Az állatokért szervezett jótékonysági nap újabb mérföldkőhöz ért, miközben a résztvevők vidámságot és örömet hoztak az eseményre. A Silver Fit által hetedik alkalommal megrendezett találkozó, olyan sikeres volt, hogy már igazi társadalmi eseménnyé nőtte ki magát. A rendezvényen részt vett Kámánné dr. Bari Bernadett, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje is, valamint több jelenlegi és jelölt önkormányzati képviselő is tiszteletét tette a helyszínen.

jótékonyság, kutyás bemutató, önzetlenség
Kutyás bemutatóval is várták az érdeklődőket Baján
Fotó: Márton Anna

A fellépők kiváló produkciókkal örvendeztették meg a közönséget. Zenészek, táncosok, sportolók, kutyatáncoltatók léptek fel.  Az egyik kiemelkedő pillanatot Kis Zoltán néptáncoktató biztosította, aki nemcsak lenyűgöző produkciót mutatott be, hanem rá tudta venni a nézőket arra, hogy részt vegyenek egy rövid néptánctanításon. Ezáltal nemcsak szórakozást nyújtott, hanem interaktív élményt is teremtett a közönség számára.

Az esemény nem csupán szórakozásról szólt, hanem egyben arról is, hogy a közösség összefogásával segítenek az állatokon. A jótékonysági nap résztvevői nagylelkűen adományoztak az állatvédelem és -mentés érdekében, bizonyítva, hogy együtt képesek nagy dolgokat elérni. Ez a rendezvény nemcsak pénzt gyűjt, hanem közösséget is épít, és ráirányítja a figyelmet az állatok védelmének fontosságára.

Ralbovszki Valéria főszervező, a Silver Fit vezetője hangsúlyozta: összességében a jótékonysági nap sikeresen megvalósította célját, és bizonyította, hogy együtt, közösségként képesek vagyunk pozitív változásokat elindítani a világban, és segíteni az állatokon, akiknek támogatásra van szükségük. Közel kétszázan jöttek el, összesen többen voltak, mint legutóbb.

A fellépők között volt a Silver FIT SE karatecsoportja, a Bunjevačka „zlatna grana” Kulturális Egyesület, Kis Zoltán, a Danubia Alapfokú Művészeti Iskola néptáncoktatója, a Pórázmentes övezet Kutyakiképző Központ képviselői a kutyaiskolásokkal, továbbá Mojzes Marika kutyusával.

A finom süteményeket a Bonbon cukrászat biztosította, a frissítő almalét a Koch Borászat kínálta. A vendégek a Bajai Pálinkaház saját gin tonikját, és pálinkáit is megkóstolhatták. Népszerű volt az arcfestés a gyerekek és felnőttek körében is.

A rendezvény ideje alatt konzerv-, táp- és pénzadományt gyűjtöttek a Silver Lélekharang Egyesület, a Jeromos Állatvédő Egyesület és az Összefogás a Bajai Cicákért Egyesület állatmentői részére. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában