Kecskemét

2024.03.03. 10:55

Újabb zöldítési program indult a Széchenyivárosban

Az elmúlt időszakban több zöldítési program is elindult Kecskeméten, többek között a Széchenyivárosban is. A Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület Zöldítsünk ÖKOsan elnevezésű programja az eső ellenére is nagy sikert aratott.

Orosz Fanni Flóra

A szürke, esős idő sem szegte kedvét a szombat délelőtt összegyűlt társaságnak, akik mind a kertészkedés apró titkaira voltak kíváncsiak. A Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület finom falatokkal és hasznos kertészeti tippekkel várta az érdeklődőket a városrészben. 

Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület, zöldítés, lakóközösség, kertészet
A Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület is zöldítési programot indított Kecskeméten
Fotó: Bogdandi Ferenc

A délelőtt folyamán hasznos kertészkedési tudással gazdagodhatott a lakóközösség, hiszen szakmai segítséget nyújtott a témában Hegedűs Ágoston, a Jó föld gyártója. A programsorozat elsődleges célja, hogy okos praktikákkal segítsék a közösség kertészkedését – akár csak az erkélyeken a balkonládákat használva– ezzel pedig közös erővel egyre zöldebbé tegyék Kecskemétet. 

Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület, zöldítés, lakóközösség, kertészet
Hasznos kertészkedési tudással gazdagodhatott a lakóközösség
Fotó: Bogdandi Ferenc

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában