Baon podcast

2024.03.04. 13:44

Színes programokat hozott magával a tavasz Kecskemétre – podcast

A tavasz beköszöntével a színes programok is megérkeztek Kecskemétre, melyekről részletes beszámolót készítettünk.

Orosz Fanni Flóra
  • Irodalmi tehetséggondozó műhely indul fiatalok számára Kecskeméten március 4-től, heti rendszerességgel a Digitális Tudásközpont Kecskemét-ben és a Széchenyi István Közösségi Házban. A foglalkozásokat dr. Turai Laura irodalomtörténész, költő vezeti. Na és, hogy mit kínálnak? Tehetséggondozást, bemutatkozást, később publikálási lehetőséget is, de szakmai felügyeletből és iránymutatásból sem lesz hiány. Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehetséges:  [email protected]
Színes programokat hozott magával a tavasz Kecskemétre
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció
  • Kodály Zoltán halálának 57. és a kecskeméti Kodály Zoltán Vegyeskar megalakulásának 136. évfordulója alkalmából, március 5-én, kedden, 16 órakor koszorúzással és énekléssel egybekötött megemlékezést szerveznek a kecskeméti Vasútállomás falán lévő Kodály emléktáblánál a két évfordulót összekötve.
  • Szeretettel várnak minden érdeklődőt március 6-án,  szerdán 15:00  órától egy könyvbemutatókkal összekötött, író - olvasó találkozóra. Kertész Dávid a Keresztúri vámpír és más történetek című  kötetét, Lőrincz P. Gabriella pedig a Történetek az árnyékból című művét mutatja be.. Háziasszony: Molnár H. Boglárka, Junior Prima díjas szerkesztő-riporter. A rendezvény ingyenes de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet. 
  • Ezen a héten a Hunyadi Pódium vendége városunk polgármestere Szemereyné Pataki Klaudia lesz, aki elmeséli, hogy Kecskemét merre tart napjainkban. Házigazda ezúttal is Németh Ernő újságíró lesz. Az esemény március 7-én 17 órakor kezdődik a Hunyadivárosi Közösségi Házban.

További részletek és még több program az alábbi felvételen:

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában