Bács-Kiskun

2024.03.04. 18:30

A Zrínyi matekverseny legjobbjai és a kecskeméti fatolvajok is érdekelték olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 9. héten.

Baon.hu

Kecskeméten, a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolában március 1-jén hirdették ki a 35. Zrínyi Ilona Matematikaverseny Bács-Kiskun vármegyei 9-12. osztályosok eredményét. A fiatalokban közös a matematikai iránti szenvedélyük. A tehetségeket egyéniben és csapatban is díjazták.

matekverseny, legolvasottabb cikkek
Kihirdették a Zrínyi matekverseny megyei legjobbjait
Fotó: Bús Csaba

 

Fatolvajokat értek tetten a Kecskeméti Városrendészet autós járőrei a város külterületén, a Nyugati elkerülő melletti erdős területen. A tolvajokat átadták a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrének − tájékoztatott közleményében a Kecskeméti Városrendészet.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. egyszeri bruttó 1 millió 90 ezer forintos eredményrészesedést biztosít aktív dolgozóinak áprilisban. 

Frontális baleset történt Kecskeméten, a nyugati elkerülőn. Egy Nissan Kecskemét felől tartott a nyugati elkerülőn, ahol áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a Kecskemét felé szabályosan haladó Chevrolettel. A balesetben hárman sérültek meg könnyebben, őket a mentők a kórházba szállították.

Az 5218-as számú úton, Kerekegyháza irányából Hetényegyháza irányába közlekedett egy Chevrolet személygépkocsi. Haladása során feltehetően az előtte, az úttest jobb szélén szabályosan közlekedő kerékpáros kikerülésébe kezdett, mely során járművével megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező személygépkocsinak. A baleset következtében a Chevrolet sofőrje a helyszínen életét vesztette

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában