Tragédia

2024.02.26. 09:18

Frontális karambol Kerekegyházánál: egy ember meghalt a balesetben

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel válaszolt hírportálunk vasárnap esti megkeresésére a vasárnap délután Kerekegyháza és Hetényegyháza között történt halálos kimenetelű balesetről.

Pozsgai Ákos

– A rendőrség közlése szerint az 5218-as számú úton, Kerekegyháza irányából Hetényegyháza irányába közlekedett egy Chevrolet személygépkocsi. Haladása során feltehetően az előtte, az úttest jobb szélén szabályosan közlekedő kerékpáros kikerülésébe kezdett, mely során járművével megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező személygépkocsinak. A baleset következtében a Chevrolet sofőrje a helyszínen életét vesztette. A másik autó vezetője megsérült a balesetben. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

halálos baleset, Kerekegyháza, Hetényegyháza
Halálos baleset történt Kerekegyháza határában vasárnap délután
Fotó: Donka Ferenc / MTI

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!