Baon podcast

2024.02.19. 10:22

Táncház és farsangolás is lesz még februárban Kecskeméten – podcast

Kecskeméten ezen a héten is színes programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Cikkünkben összegyűjtöttünk mindent, amit tudni kell.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

  • Februári Táncházat tartanak a Széchenyi István Közösségi Házban. Az első kiválóan sikerült bemutatkozó táncház eseménye után, újra táncra hívják a közösségük apraját-nagyját. A talpalávalót a Csipkefa Zenekar biztosítja. Táncház időpontja: 2024. február 20. 16:30-18:00 óra
  • Kedden 17:00 órakor újra várja Hegedűs Ágoston kertészeti előadássorozata az érdeklődőket a megyei könyvtárban. A szakember ezúttal a gyümölcsfaültetésbe vezeti be az érdeklődőt, előadása előtt pedig Szilberhornné Csilla, a Hunyadivárosi Közösségi Kert kertszervezője tart rövid bemutatkozót eddig munkájukról.
  • Szerdán indul a Hírös Szenior Egyetem tavaszi szemesztere. A CédrusNet Kecskemét Program és a korbarát címmel rendelkező Neumann János Egyetem együttműködésében elindul a tavaszi szemeszter, melynek során 7 előadást szerveznek. Izgalmas félév elé néznek a hallgatók, hiszen előadásaik érinteni fogják a 3D nyomtatást, a klímaváltozás és a vízhiány kapcsolatát, a kínai autógyártást, a barátok száma és a társadalmi integráció kapcsolatát, a görög mitológiát.
  • A Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület, mint a Bács-Kiskun Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa a vármegyében négy településen, öt alkalommal hirdette meg 2024-ben a X. Civil Véradást. Kecskeméten csütörtökön 9 és 18 óra között várják a véradókat a Kecskeméti Területi Vérellátó Központban, ahol délután 1 óráig ráadásul négyféle ingyenes szűrővizsgálaton is részt vehetnek a civil véradók.
  • Interaktív zenés gyermekműsorral egybekötött családi utófarsangra várnak minden érdeklődőt pénteken a Széchenyi István Közösségi Házba. Ingyenes program, sütiversennyel. A jelmezverseny első 3 helyezettje nyereményekkel térhet haza. Regisztráció: [email protected]
  • A Mátyás Király Citerazenekar 15 éves jubileumi koncertjét szombaton 15 órai kezdettel tartják a Corvin Mátyás Általános Iskolában.
  • A Kereszténydemokrata Néppárt Kecskemét városi szervezete a kommunizmus áldozatainak elméknapja alkalmából ünnepélyes megemlékezést tart 2024. február 25. vasárnap délután 17 órakor, a Lestár téri kopjafánál. Ünnepi beszédet mond Leviczky Cirill önkormányzati képviselő, zárszót mond dr. Fekete Gábor önkormányzati képviselő. A műsorban közreműködik Varga Katica, Magyar Örökség-díjas előadóművész.

További programok és részletek az alábbi felvételen:

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában