Baon podcast

2024.02.12. 13:28

Szerelmes programokkal készül Kecskemét – podcast

Az elmúlt héten már kaphattunk egy kis ízelítőt a tavaszi jó időből és bízunk benne, hogy ezen a héten is hozzájárul majd egy kis napsütés a kimozduláshoz, ugyanis rengeteg színes programot kínál Kecskemét városa a héten. 

Orosz Fanni Flóra

Illusztráció

Fotó: Bús Csaba

Minden Szó Egy Történet: Családi és Szerelmi Költemények Délutánja címmel irodalmi versmondó délutánt tartanak a Lechner Kávéházban ma délután 15:00 órától. A szavaló délután programjai között szerepel a költemények felolvasása és interpretálása, utána pedig kötetlen beszélgetés lesz a család és szerelem fontosságáról. 

Február 14-én, délután 5 órakor a Katona József Könyvtárban a Firenzében élő és dolgozó Kiss Eszter kötetét, őt magát és e sokak által álomszerűnek vélt várost ismerheti meg jobban a közönség. A szóban forgó kötet természetesen a helyszínen megvásárolható lesz, melyet a szerző szívesen dedikál is az érdeklődőknek. 

A Marvel-filmek hatalmas utat jártak be és még ennél is nagyobb rajongótábort hódítottak maguknak korra és nemre való tekintet nélkül. Így hát a kecskeméti könyvtár sem hagyhatja ki, hogy egyik ikonikus darabjukról, a Vasember szériáról értekezzenek, méghozzá a legközelebbi, február 15-i sci-fi kedvelők találkozóján, fél ötös kezdéssel. 

Február 16-án, 14:00-tól 18:00-ig a Széchenyi István Közösségi Ház a Valentin nap jegyében vezeti be a szerelmeseket a 3D nyomtatás világába. Mottójuk a “Szívügyünk a digitalizáció”, ezért pénteken 3D nyomtatással készült szíveket vihetünk haza, de akár VR szemüveges romantikus sétára is lehet jelentkezni a Házasság hete és Valentin nap alkalmából. 

Jelentkezni a 06 30 097 7778-as számon vagy az [email protected] e-mail címen, illetve személyesen a közösségi házban lehetséges.  

A Hírös Agórában a hétvégén rendezik meg immáron hetedik alkalommal a Kecskeméti Vortexpo ásványbörzét és életmód fesztivált. A szombaton kezdődő kétnapos program célja, hogy minél szélesebb körben hívja fel a figyelmet az egészségmegőrzésre és tudatos életmód fontosságára. 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában