Igénylés leadása

2024.02.27. 14:03

Elindult az ingyenes regisztráció a halfőző koncertjeire a bajai lakosok számára

A bajai lakcímmel rendelkező személyek ingyenesen igényelhetnek háromnapos bérletet a Petőfi-szigeti koncertekre. Az igénylés leadására március 11-ig van lehetőség, illetve a készlet erejéig, amely 10 000 darab háromnapos bérletet jelent a Bajai Halfőző Fesztivál zenei programjaira.

Márton Anna

Baja Magyarország egyik legnagyobb gasztro- és zenei fesztiválját 2024. július 11-13. között huszonhetedik alkalommal rendezik meg. Az idei Bajai Halfőző Fesztivál Petőfi-szigeti része fizetős lesz. 

Bajai Halfőző Fesztivál , koncert, regisztráció
A zenei fesztivál mindenképp fizetős lesz
Forrás: Beküldött fotó

Rendkívüli testületi ülésen döntöttek a bajai képviselők arról, hogy tízezer regisztrált bajai számára biztosítják a díjmentes részvételt a Bajai Halfőző Fesztivál zenei programjaira. 

A szervezők honlapjukon tették közzé tájékoztatójukat, megkezdődött a regisztráció az ingyenes jegyek igénylésére.

Az online jegyigénylés menete:

A bajai lakóhellyel rendelkező személyek személyazonosító okmányuk és lakcímkártyájuk egyidejű megküldésével igényelhetik az ingyenes háromnapos bérletet a [email protected] e-mail címen. A jogosultság ellenőrzését követően megküldik az ingyenes bérlet letöltéséhez szükséges egyedi kódot. A jegyet igénylők a kapcsolatfelvételt követően megkapják a további információkat. 

A Tourinform Iroda közösségi oldalán tájékoztatta a bajai lakosokat arról, hogy az irodában a Szentháromság tér 11. alatt is van lehetőség a regisztrálásra.

A jegyek igénylésére hétköznap 9 és 15 óra között van lehetőség. Személyigazolványt és lakcímkártyát kérnek a regisztráció során. A jegyeket e-mailben kaphatják meg az erre jogosult bajai lakosok.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában